Spectacolul „Alice in Tara Minunilor”

Home / Spectacolul „Alice in Tara Minunilor”

Suntem și vom rămâne copii. Am fost, suntem și vom fi fascinați de minunata lume a poveștilor, a cărților, a personajelor care mai de care mai fascinante și mai colorate. De aceea, nu se putea să omitem o adaptare atât de captivantă a poveștii “Alice în Țara Minunilor” a lui Lewis Carroll.
Scenariul nostru, cu personaje și caractere profunde și totodată haioase, pline de sensuri, îi poartă pe copii în lumea nesfârșită a poveștilor. Cu ajutorul simpaticelor persoanje, Alice, Alex, Pisica, Omida, Iepurele, Ducesa, Pălărierul, copiii vor învăța despre Imaginație: cât de puternică poate fi imaginația, câte portițe minunate îți poate deschide pentru a intra și a ieși când dorești în Lumea Poveștilor.
Alice nu crede în povești, nu îi place să citească și nu reușește să înțeleagă ce putere magică au cărțile. Ușor-ușor, ca într-un joc, se lasă purtată în poveste și realizează că fiecare poveste în care crezi poate deveni magică atât timp cât crezi în ea și, mai mult, poți deveni erou în povestea ta.
Personajele care îi ajută pe Alice și pe copii să descopere imaginația sunt pline de umor și, în urma tuturor conflictelor, sperăm că micuții spectatori vor descoperi ce minunat este să ne jucăm cu imaginația noastră.

Alături de Alice, ei devin personaje ale unei povești și descoperă cheia intrării și ieșirii din poveste. Cântecelele sunt și ele, prin ritmicitatea lor, magicieni care ne poartă cu veselie în poveste. La final, la fel ca Alice, toți spectatorii își vor dori să descopere, să afle și mai ales să citească multe povești.

Spectacolul are o durată de 45’ şi şi actorii vor interpreta în faţa copiilor 8 personaje: Alice, Alex, Iepurele, Pisica, Omida, Pălărierul, Ducesa, Contesa.

This function has been disabled for Teatru.TV.

error: Toate drepturile rezervate - TEATRU.TV