Spectacolul „Pantalone salveaza Craciunul”

Home / Spectacolul „Pantalone salveaza Craciunul”

De ce TEATRU MULTIMEDIA pentru copii?
Pentru că ne place să fim creativi și inovatori, să “ne reinventăm” în fiecare zi, fiecare concept nou devenind o provocare. O provocare să ne jucăm cu pasiune și asumare.
Într-o lume în care tehnologia evoluează cu o viteză nemaintâlnită, în era internetului și a informației, considerăm că punerea în scenă a unei povești pentru copii trebuie să țină pasul cu mijloacele tehnologice atât de cuceritoare și de ofertante. Astfel, un spectacol devine la fel de grandios precum un film sau un desen animat.
Pentru noi, MULTIMEDIA nu înseamnă simpla utilizare în cadrul unui spectacol a diferitelor tehnici vizuale, ci faptul că acțiunea se desfășoară SIMULTAN pe mai multe planuri..
TEATRUL MULTIMEDIA este un spectacol de teatru, un film, un spectacol de magie, un spectacol cu muzică și dans. Câte puțin din fiecare și toate la un loc! Personajele din film vorbesc cu personajele din scenă, interacționează cu copiii, se „teleportează” din ecran în scenă! E un spectacol cu o acțiune palpitantă, iar originalitatea conceptului îl face să fie captivant de la început până la sfârșit, atât pentru copii, cât și pentru adulți. O adevărată încântare pentru orice spectator, indiferent de vârstă!

Pantalone, super-eroul de înveselire a copiilor, vine să salveze Crăciunul!
Crăciunul, sărbătoarea atât de iubită și atât de așteptată de către copii, este în pericol! Maleficul Doctor Mocofanus vrea să pună stăpânire pe Pământ și, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate! Dar Pantalone, super-eroul de înveselire a copiilor, cu puterile sale supranaturale, dejoacă planurile acestuia. Bineînțeles, cu ajutorul celor mai buni prieteni ai lui Moș Crăciun: copiii!

Originalitatea scenariului, concepția regizorală, mijloacele multimedia folosite pe parcursul spectacolului, dar și interpretarea desăvârșită a actorilor vin să creeze o lume magică, o lume de basm: Lumea lui Moș Crăciun. O lume în care spectatorii, copii și adulți deopotrivă, se vor lăsa purtați ca într-un vis frumos de iarnă!

This function has been disabled for Teatru.TV.

error: Toate drepturile rezervate - TEATRU.TV