Spectacolul „Peter Pan”

Home / Spectacolul „Peter Pan”

O adaptare originală, interactivă şi veselă a minunatei poveşti a lui J. M. Barrey, un spectacol în care bucuria de a fi copil, de a te juca şi de a crea jocuri este la ea acasă.

Peter Pan cel veșnic tânăr, băiețelul care refuză să devină adult, se va înfrunta din nou cu neînfricatul

Hook, care de ani buni îşi doreşte să devină stapân peste Ţara de Nicăieri. Îl va ajuta și buna sa prietenă Tinkerbell, cu praful magic, care îl va face nevăzut pentru Hook. Cum spiritual ludic nu se poate spune că-i lipseşte, le organizează lui Hook şi lui Smee, cu ajutorul copiilor, fel şi fel de păcăleli. Iar joaca de-a crocodilul şi cântecelul crocodilului vor fi teribil de amuzante pentru cei mici. Însă nici uneltirile lui Hook nu contenesc şi, de aceea, Peter Pan intră în conflict cu Marele Şef Indian, care a picat în capcana lui Hook şi acum crede că frumoasa sa fiică, prinţesa Tiger Lily, a fost răpită de Peter Pan. Aşa că Peter Pan porneşte să-l atace pe Hook şi, bineînţeles, îl învinge în luptă dreaptă. Povestea se încheie cu bine şi cu o minunată sărbătorire a victoriei, în stilul indienilor. Cântecul şi mişcările indienilor îi vor distra şi îi vor face pe cei mici să ţopăie şi să danseze!

Spectacolul durează 45’ şi în faţa copiilor actorii vor interpreta 6 personaje: Peter Pan, Tinkerbell, Hook, Smee, Marele Şef Indian, Tiger Lily.

This function has been disabled for Teatru.TV.

error: Toate drepturile rezervate - TEATRU.TV